Emovatie en Manuela

Als Coach & Trainer

Ik werk vanuit de visie dat emotie (voelen) en motivatie (denken), sterk met elkaar verbonden zijn.  “Lekker in je Lichaam” voelen lukt beter als het in uw hoofd ook goed zit.

Mijn missie is u te inspireren en uit te dagen om uit uw comfort zone te komen. Daarmee zal ik u helpen tot inzicht te komen hoe uzelf in uw kracht kan gaan staan. Het doel van coaching is u te begeleiden naar inzichten waarmee u privé en/of professioneel weer verder kan groeien.

Ik ben analytisch en geduldig en daardoor kan ik u helpen om uw (coach)vraag te verhelderen en uw gedachten en emoties te onderzoeken. Met doortastendheid en creativiteit breng ik uw bewuste denken weer in contact met uw onbewuste (daar waar de emoties vandaan komen). Tijdens het coachingstraject wordt u gestimuleerd om uit te vinden welke doelen u wilt bereiken, en hoe u dat het beste kunt doen. Daarbij help ik u om vertrouwen te vinden in uw eigen kracht en (onbewust aanwezige) talenten. Door belemmerende emoties en overtuigingen om te buigen naar positieve emoties en bekrachtigende eigenwaarden, ondersteun ik u bij het realiseren van uw droom. Waarom? Omdat ik ervan overtuigd ben dat iedereen in zijn / haar kracht kan staan en dromen kan waarmaken. Ik deel van harte in de kick van de successen die u daarin boekt, en vier die graag met u!

Loopbaan: Kennis opdoen en kennis delen

Gedurende mijn loopbaan heb ik veel geleerd van de mensen waarmee ik heb mogen samenwerken, en veel kennis opgedaan over het functioneren van het menselijk lichaam. Daarnaast heb ik geleerd wat gezondheid nu precies betekent én welke impact het verlies van gezondheid op mensen kan hebben. Met empathie en compassie heb ik mensen mogen bijstaan in hun ziekte- en herstelproces, maar ook als op die momenten waarin men zich realiseerde dat herstel voor hen niet mogelijk zou zijn.

Minstens zo waardevol: ik kon op diverse wijzen bijdragen aan het vergroten van kennis en vaardigheden van mensen die ik op mijn pad ben tegengekomen. Door de diverse functies die ik de afgelopen 12 jaar heb mogen vervullen, kan ik mijn ervaringen gebruiken met als doel het beste bij de ander naar boven te halen door hen uit te dagen en kennis te delen. Voor mijn Curriculum Vitae verwijs ik u naar mijn linkedIn profiel.

Arts en Coach

Als arts heb ik tijdens mijn loopbaan ook veel kennis opgedaan over lichamelijke klachten waar de wetenschap tot op heden geen pasklaar en eenduidig antwoord op heeft. Voor meer informatie verwijs ik u naar een Interview dat in 2015 in de zomer editie van CHANGE is gepubliceerd. Het uitblijven van een diagnose hoeft niet gelijk te betekenen dat er voor u geen mogelijkheden voor herstel bestaan. Door gebruik te maken van methoden uit onder andere neuro-linguïstisch programmeren (NLP) en Motiverende Gespreksvoering kan ik u als coach helpen uw brein voor u te laten werken om uw lichaam op een positieve manier te beïnvloeden. Met het inzetten van mijn medische kennis en coachingsvaardigheden, begeleid ik u op uw weg naar herstel van belastbaarheid. U gaat “Lekker in je Lichaam” (weer) ervaren, zodat u vervolgens uw dromen kunt realiseren.

Volg je hart, het klopt altijd