Aanmelden workshops

Vul onderstaande formulier in, om je aan te melden voor een van de workshops.  Je ontvangt dan op kort termijn  praktische informatie en een factuur voor de desbetreffende workshop. Je deelname wordt bevestigd zodra de betaling is voldaan.

13 januari 2018 9:30-12:30: Mijn Veerkracht, Mijn Vitaliteit!

Veerkracht&Vitaliteit

Wat heb je nodig om je vitaal te kunnen voelen? Wat is Veerkracht en hoe vergroot je jouw Veerkracht? Hoe draagt Veerkracht bij aan Vitaliteit?  Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met deze vragen en krijg je inzichten over het effect van je denkbeelden en overtuigingen op jouw Veerkracht en Vitaliteit. Aan de hand van het Functional Fluency model (lees meer hierover in mijn blog) krijg je handvatten om deze dynamiek te beïnvloeden. Investering: € 25,- (incl, koffie / thee excl. btw).

 

 

10 februari 2018 van 9:30-12:30 uur: Ont-moet de ander

Nice2meetU

Wat maakt nu dat je energie krijgt van de interactie met anderen? Of het nu vrienden of bekenden zijn waarmee je praat of met mensen die je net hebt ontmoet; als er een goed gesprek op gang komt, heeft dat een andere dimensie dan een monoloog over werk of de gebeurtenissen van alle dag. Wat zijn de ingrediënten voor een goed gesprek en kun je echt contact met de ander maken?  Onder het genot van koffie /thee en iets lekkers gaan we tijdens deze workshop aan de slag met de vier AAAA’s (zie blog van 9-8-2014) en een aantal methodieken vanuit Neuro Linguistisch programmeren (NLP).  Ook nieuwsgierig wat een goed gesprek met anderen jouw kan opleveren en wat NLP inhoud, kom ont-moeten!  Investering: € 25 (incl. koffie / thee, excl. btw).

 

24 februari 2018 van 9:30 – 12:30 uur: Uit je hoofd in je handen!

creatief

Tijdens deze workshop gaan we creatief aan de slag. Deze keer met het maken van je eigen mandala. Mandala is een woord uit het Sanskriet, een taal uit het oude Indië, en betekent wiel of cirkel. Een symbool van oneindigheid met een binnen en buiten wereld. In de oorspronkelijke vorm van de mandala zoals toegepast in het Hindoeïsme en Boeddhisme bestaat de mandala uit magische diagrammen waar- binnen afbeeldingen van goden en symbolen voorkomen. Deze mandala’s dienen als hulpmiddel om te mediteren.  Je komt uit je hoofd en door bezig te zijn met je handen en je creatieve brein aan te spreken, zul je een innerlijke rust gaan ervaren en kun je energie opdoen.


Mandala kleuren logo Emovatie 

Op deze vrijdagochtend, leer je een mandala maken met behulp van een eenvoudig patroon, thee-envelopjes en of servetten.  Je kunt jouw mandala maken met kleuren die jij mooi vindt. De kleuren die je kiest en patronen die je gaat maken, geven je mogelijk ook inzichten over je gevoelsleven.

Er is meer dan genoeg keuze uit verschillende theezakjes van diverse merken en smaken.  Ook zijn er servetten en andere mooie papiertjes beschikbaar om te gebruiken. Tevens krijg je materiaal (het model en de envelopjes, papiertjes) mee naar huis om de mandala thuis af te kunnen maken. Investering: € 25 (incl. koffie/thee, materialen, excl. BTW).

 

10 maart 2018 van 9:30 – 12:30 uur: Creatieve Loslaten

worskhop loslaten_ Klein

Perfectionisme is een eigenschap die ons soms in de weg kan staan om echt te kunnen genieten van datgene waar we mee bezig zijn en soms blokkeren we zelfs omdat we bang zijn fouten te maken. Het kunnen loslaten van je focus op het eindresultaat en je aandacht volledig kunnen richten op datgene wat je aan het doen bent, levert je vaak verrassende (eind)resultaten op. Als onze ratio wat meer naar de achtergrond verdwijnt en we ons gevoel meer kunnen laten spreken zijn we tegelijkertijd meer aanwezig in het Hier en Nu.

Hoe doe je dat nu precies dat loslaten van het eindresultaat? Het spelen met kleuren en patronen is voor mij een manier om mijn “denk-knop” uit te zetten en mijn onbewuste (creatieve) brein de ruimte te geven om haar ding te doen. Creatieve activiteit is voor veel mensen een ontspannende bezigheid, omdat ze daarbij minder aan het denken zijn en met hun energie veel meer in het lijf dan in het hoofd zitten. Door middel van creativiteit zijn mensen ook vaak makkelijker in staat om bij hun gevoel te komen.

Tijdens de workshop gaan we aan de slag met diverse creatieve werkvormen die je helpen om jouw focus op het resultaat los te laten en gewoon plezier te hebben in waar je op dat moment mee bezig bent.  Investering: € 25,- ( incl. workshopmateriaal, koffie en thee, excl. BTW).

 

 

 

Ik kijk er naar uit je voor een van deze inspirerende workshops te ontmoeten.  Heb je nog vragen over een van deze workshops, neem dan contact met me op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw factuuradres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Workshops

Volg je hart, het klopt altijd